Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes lenne árukeresőről...

Érdemes lenne árukeresőről telefont venni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon sokan rendelnek onnan, viszont én sokkal nyugodtabb vagyok, hogyha besétálok a Mediamarkt-ba és megveszem. Csak ugye köztudott, hogy árukeresőn általában olcsóbbak a készülékek, ezért jobban megérné.
2016. dec. 10. 21:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Árukeresőn nem tudsz telefont venni. Árukereső csak összefoglalja a talált árakat. Sok termék ami olcsóbb azok általában olyan boltok, ahol például kirakati áruk, doboz nélküli termékek, garanciátlan termékek vannak. Szóval ami olcsóbb az nagy eséllyel nem azért van mert pl. akciós.
2016. dec. 10. 21:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Árukereső nem bolt hanem egy ár összehasonlito oldal,ott megtudod nézni hol legolcsobb az adot márka adot tipusu telefonja .
2016. dec. 11. 06:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Igen nem bolt, amúgy megéri venni olcsóbb helyről (nah persze általában nem a legolcsóbb helyről)

Meg azért figyelni kell az értékeléseket is pl olyan bolttól én nem vennék aminek kb 10 értékelése van...

2016. dec. 11. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!