Nexus 5x vs Vernee Thor?
Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 11:38
2/21 anonim válasza:
Nyilvánvaló, hogy 5x. Még a sima nexus 5 is mssze jobb mint a kivernee tór...
3/21 anonim válasza:
Vernee Thorról nem hallani semmi jót - a többség csalódott a telefonban. Emiatt a kettő közül, a Nexus 5x marad, de 50K alatt is akadnak jó telefonok:
(itt válogattam neked össze, amik jónak mutatnak és labdába is rúgnak. Direkt kerültem ebben a kategóriában a Coolpad, Vernee, DOOGEE, Umi, Cobout és hasonszőrű márkákat).
5/21 anonim válasza:
Ez nem légből kapott írás volt a részemről. Kevés ember lett elégedve a telefonnal.
Itt hallasz felőle:
6/21 A kérdező kommentje:
Itt csak annyi van, hogy a csávó nem ajánlja. Ez mit bizonyít? Semmit. Én még nem is hallottam erről amit ő mondott, hogy a Jack csatlakozóval baj van, persze ha elrontod akkor nem lesz jó
2016. dec. 10. 15:43
8/21 anonim válasza:
Nem a mi pénzünk bánja, ha kacatot veszel, hajrá.
9/21 A kérdező kommentje:
Az a "kacat", amiről te beszélsz egy erős telefon, amiről te nem tudsz.
2016. dec. 10. 18:15
10/21 anonim válasza:
Erős, az... Mennyit tud felemelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!