Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A messenger azt irja "ellenőri...

A messenger azt irja "ellenőrizd az internetkapcdolatot majd pròbáld ujra! ". Miért van ez?

Figyelt kérdés
Ez a probléma 2 napja jelentlezett. Ujratelepitettem, az sem segitett. Probáltam már mobilnettel és wifivel is de ugysem. Teszem hozzà a telefonon minden más amihez internet kell működik. Légyszi segitsetek!

2016. dec. 9. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyenkor sokszor minimum egy gyári visszaállítás segít. Próbáltad már?
2016. dec. 9. 22:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor elvesznek az adataim vagy nem? :$
2016. dec. 9. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen elvesznek, viszont ha feltöltöd a képeket stb a felhőbe, akkor a gyári beállítás után le tudod tölteni őket.
2016. dec. 9. 22:39
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Mostmár Minden működik. Megy a pacsi! :)
2016. dec. 9. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, hogy későn válaszolok. Én olyan félévente újrarakom. Ami az SD kártyán van, ahhoz ilyenkor nem nyúl, valamint első belépésnél mikor bejelentkezek a gmail-be, a google fiók alapján megkérdezi, hogy visszaállítsa-e az előző paramétereket, és minden alkalmazást visszarak. Oké, nekem játék nem szokott rajta lenni, de annak a progress-e lehet, hogy például elveszik. De ezen kívül kb. fél óra után kapok egy ugyanolyan telefont, mint előtte, csak kicsit gyorsabbat. az általad említett hibától menteset.
2016. dec. 10. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!