Huawei P9 Lite vagy Samsung Galaxy J5 (2016)?
Nem is azt kérdem melyiket válasszam, hanem tapasztalatokat a két készülékről. Előnyök, hátrányok.
Bármiféle tapasztalat jól jön, az alkalmazások közötti váltogatástól kezdve a festék lepattogzásáig a házon.
Köszönöm!
Nos azért mert:
A P9 Lite:
2gb ram
Full Hd
13Mpixel kamera hátul 8 elöl
Kirin 8 magos procija van
5,2 Coll-os
röviden.. :)
Az A5-el van kb. egy szinten a P9 lite.
Mai nap folyamán megvettem a J5-öt, egyelőre megvagyok elégedve, egyedül a betekintési szög ami feltűnt hogy nem olyan jó. Tudom, hogy feltörekvőben van a Huawei, de túl sokan mondták, hogy lefagy és nem olyan megbízható, míg a Samsungokat mindenki szereti. Személyes véleményem pedig a külsőről, hogy a Samsung kialakítása jobban tetszik, fizikai gombok hiányoznának.
Lehet nem döntöttem a legjobban, de két év után ez is cserére lesz ítélve mint szinte mindenkinél minden telefon.
"Samsungokat mindenki szereti"
Kivéve mikor az alsókategóriás telefonok 1 éven belül belassulnak, hála a szoftvernek. Bár ez a j5 viszonylag erős, így nem hiszem hogy ilyen korán erre a sorra jut.
Én is a J5 és a P9 Lite között gondolkodtam, a végén a J5 mellett raktam le a voksom, nem bántam meg.
Gyors, szép a képe, szép képeket csinál, nem merül gyorsan, hamar feltült. Sőőőőt... nekem a Need for Speed is gondtalanul fut rajta. :)Csak ajánlani tudom! :)
Ebben én nem lennék olyan biztos. (Illetve lehet igazad van, hisz pl a j3 már kibontása után lassú)
Az még hogy jó a j5 nem vitatom, nyilván valamihez képest jó. De egy p9 lite-al nem tudja felvenni a versenyt ;)
A kínaiak így tudnak egyelőre versenyezni, hogy erősebb hardvert raknak bele, mert kevesebb bennük a bizalom.
Ugyanis sok olyan vásárló van aki a specifikációt nézi és az alapján dönt, meg sok olyan van akinek az a mérvadó, hogy egy megbízható gyártó telefonját húzza elő. Nem azt állítom hogy a kínai gyártók megbízhatatlanok, mert ott van a Xiaomi, meg a Meizu ,Oneplus és sorolhatnám, teljesen jó minőséget előállítő cégek, csak nincs ott a bizalom a háttérben és ez még évekbe tellik, mire a samut megközelítik. Mellé még ott van a teljes magyarországi szervizháttér, az sem elhanyagolható, ami a samunak meg az lg nek van meg és nagyon feltörekszik a Huawei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!