Hogyan használhatnám az internetet Sony Ericsson v640i típusú vodafone-os telefonkészülékemen?
A következő beállításokat végeztem el eddig...
Beállítások -> Kapcsolódás -> Internetbeállítások
-> Kapcsolódás ezzel: Vodafone live!
-> Helyi kapcs. engedély.: Bekapcsolva
Asztali gépemre letöltöttem az Opera Mini böngészőt, majd áttéve azt a mobilomra, telepítettem.
Feltöltőkártyás vagyok.
A fentiek ismeretében, ha megrendelem a következőt SMS-ben:
Vodafone MobilWeb Hobbi opció 1 000 Ft havidíj 50 MB forgalom
akkor ez elég arra, hogy amikor nem vagyok itthon és egyáltalán nincs más net lehetőség, akkor a freemailes/gmailes ládámat megnézzem, h van-e új levél, és sima szöveges e-mailt (rövidet) írjak?
Vagy hogy működik ez az egész?
A cél az lenne, hogy az említett telefonon laptop/számítógép nélkül elérhessem az e-maileket.
.
Nem tudom, én csak egy más lehetőséget szeretnék veled megosztani, amit már régen használok, és nagyon jól működik. A gmail-nek van egy olyan szolgáltatása, hogy sms-t tud küldeni ha email-ed érkezett. Kapcsold be. Ingyenes a használata. Általában max 10 perc alatt jön egy sms, de van amikor 10 másodperc. Gondolom a szerver forgalmától függően.
Ha tudsz angolul, akkor olvasd el hogy használható: [link]
.
Szia!
Köszi a választ! Megnézem majd a leírását.
Addig oké, hogy sms-ben értesítést kapok új e-mailről, de az csak azt jelzi, gondolom, hogy van egy bejövő e-mail üzenet. Viszont a tartalmának elolvasásához, ill.megválaszolásához csak szükség lenne netre, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!