Hogy tudom a készülékem frissíteni android 4.4.2-ről 5,6 vagy 7-es androidra?
Figyelt kérdés
Na szóval, az a helyzet hogy van egy Lenovo Yoga tablet hd+-om, hardveresen simán megbírná a frissebb androidot (4x1.6 GHZ, 2 gb-ram.....) viszont a kiadása után kb. 1 évvel a Lenovo ígéreteivel ellentétben még az 5-ös android frissítést sem hozták ki.
Elég kicseszés, ahhoz képest hogy egy 100.000 feletti tabletről van szó, mindenesetre megtanultam hogy Lenovót többet nem veszek, van még egy régebbi lenovo telefonom is, ócska nagyon, bezzeg azt frissítik 1000-el...
Na m1. Az lenne a kérdésem, hogy van valami módszer arra hogy frissítsem vagy nincs? Én nekifogtam internetről olvasgatni, appokat keresni, viszont nem sikerült (még).
2016. dec. 6. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!