Amazon. De-ről rendelni 100k forint körüli tárgyat?
Okostelefont rendelnék az Amazon-ról.
Bankártyás fizetésnél is van kártérítés?
Veszélyes? (Németországban élek, de nem szoktam netről rendelni)
szamtalan draga cuccot vettem mar a netrol, beleertve a 2,700 euros tevemet. Soha semmi gondom nem volt.
Az amazon egyertelmuen megbizhato.
Köszönöm!
Sajnos az általam választott telefon már nem kapható a boltokban.
Ezért is akarom netről rendelni.
Ha nincs PayPal-om, vissza kapom a pénzt akkor is, ha bankkártyával fizetek és átcsesznek/nem tetszik a termék vagy épp hibás?
Nem valoszinu. A paypal visszaadja, de ha a bankodnak szolsz hogy valakinek fizettel es az atvert szerintem kirohognek. A bank nem egy biztositotarsasag.
A paypalnak van fraud biztositasa.
Ez igaz. 😃 Értem és köszönöm.
De szerintem nagyon is megbízható a személy/cég hisz 1000 felett adott el termékeket, és mind pozitív szinte.
Nezd meg a cég értékelését, ha sok pozitív van akkor nem nagyon tudsz melleloni. Nekem egyszer kellett reklamálni, egy videokártya volt gyári hibás, szó nélkül cseréltek.
Én mindig megnézem hogy az adott termék mennyibe kerül a Saturnban, ha csak kicsi a különbség akkor ott veszem még, sőt ott néha alkudni is lehet. De 10bol 9szer online jelentősen olcsóbb, nem ritkán 30-40%kal. Annyiért meg érdemes bevállalni egy kicsivel nagyobb kockázatot, de ahogy írtam még soha nem vertek át, pedig evi 30-40 rendelesem van csak az amazonrol.
Az értékelései nagyon jók és még 2 napos házhoz szállítást is ígér amire nincs plusz költség.
Új a készülék, töltő, töltőfej, profi fülhallgató és papírok a dobozban. Szerintem holnap megy is a rendelés.
Amúgy az miért van, ha tudod persze csak akkor, hogy az ár néha naponta megy fel és leszállás 10 euróval? Számomra érdekes. Gondolom ahonnan beszerzi a készüléket ott különböző az ár és így lehetséges.
Megy fel és le*
Bocsánat, automatikus helyesírás javító bezavart.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!