Hogyan tudom telefonról a Facebookból az Instagramot el tüntetni? Kép lent, hogy jobban meg értsd, hogy mit kérdezek!
Figyelt kérdés
Tehát ezt a feketével be kerített részt azaz az Instagramot hogy tudom Facebookból el tüntetni??,
2016. dec. 5. 15:38
1/16 anonim válasza:
Instagram appban kapcsold ki, hogy össze legyen kötve az FB-vel.
2/16 A kérdező kommentje:
De hogy kapcsoljam ki hol???
2016. dec. 5. 17:00
3/16 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a gondom. Szétkapcsoltam a két fiókot Instagramon, eltávolítottam mint alkalmazást Facebookon de még mindig ott van a fiók
4/16 A kérdező kommentje:
Jó én ezzel nem tudok mit kezdeni.
2016. dec. 28. 17:55
5/16 anonim válasza:
Nem is neked írtam aranyom. Csak hogy lássák, hogy még él a probléma, hátha valaki tud rá megoldást.
6/16 anonim válasza:
Én igazából azt nem értem, hogy miért is zavar ez ennyire titeket?
7/16 anonim válasza:
Szerintem nem ez a lényeg de engem speciel azért mert amit kihoz fényképet az exemmel vagyok rajta. Ha nem baj nem nézném sokáig, de az a gond hogy hiába törlök mindent mimdenhonann nem tűnik el.
8/16 anonim válasza:
#7 es a kép az exel az instán profilkép?
Azt le lehet törölni, csak néha makacs és visszateszi.
9/16 anonim válasza:
Dehogy. Már a nevem sem az régóta amit a facebook alkalmazásban ír az instagram profilomnál. Azt is próbáltam már hogy a fb appot letöröltem de hiába. Igazából azt hiszem csak ott mutatja de mivel jobban szeretem használni, mint a neten, így zavaró. És nem akarom elhinni hogy nem lehet eltüntetni...
10/16 Alex Fly válasza:
Én meg nem használom az Instagramot, mégis ott figyel a faszbúkban.
Szerintem szépen beledrótuzták, így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!