Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Akinek volt már androidos...

Akinek volt már androidos telefonja és iphoneja is, melyikre esküszik, melyiknél maradt meg?

Figyelt kérdés
Csak olyanok válaszát várom, akiknek van hosszabb távú összehasonlítási alapjuk.

2016. dec. 4. 20:48
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Az aksijáról írnátok még? Jobban bírja az iphone? Vagy még az androidnál is gyengébb? Szintén akiknek volt mindkettő azoktól kérdezem.

2016. dec. 6. 23:11
 12/16 anonim ***** válasza:

Modelltől függ. De általánosságban elég gyengék az Iphone aksijai. Egyetlen előnyük hogy tulajdonképpen üresjáratba szinte nem is merül, egy éjszaka alatt ha nem töltöd kb kerül 1-2 százalékot, ami droidnál jóval több (főleg ha bevan kapcsolva wifi stb)

A probléma ott kezdődik hogy még soha nem bírt ki nem hogy egy napot, hanem egy felet sem normális használat mellet. Én már szinte csak telefonálok rajta, úgy megvan 2 nap :) De mondom attól függ milyen telefonról beszélünk pontosan, nagyvonalakban ennyit tudtam írni.

2016. dec. 7. 07:16
 13/16 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam, hogy lecserélem az androidot...viszont azt hiszem mégiscsak maradok. Az ember azért vesz mindenre használható kütyüt, hogy ne kelljen többféle ketyerét magával hordania, hanem minden ott legyen egyben mindig kéznél. Viszont mire megy a tudásával, ha ennyire nem lehet kihasználni a gyenge aksi miatt...Androidban legalább már lehet olyat kapni, ami normál használat mellett is kibír egy napot.
2016. dec. 7. 08:30
 14/16 anonim ***** válasza:

#12 melyik modellt használod?

Nekem i6+ al nincs gondom az akkuval, kb 40-50% kal hordom haza rendszeres használat mellet (ha nincs időm rá 70-80%)

Netezek/9gag zene hallgatás kb ennyi (nem nézek vidiket a neten)

Szerintem jobban kezeli az akkut mint az android

2016. dec. 7. 09:31
 15/16 anonim ***** válasza:

Iphone 6, céges nem én választottam.

De az lehet hogy én használtam túl sokat.

A "plusz" modelleknek tényleg nagyobb az akksijuk, ezt kihagytam.

2016. dec. 7. 13:56
 16/16 anonim ***** válasza:
Android sokkal többet fogyaszt gondolj bele 8 magos proci míg iPhone 2 magos és ugyan azt meg csinálja mint android nekem ha egész nap használom zene hallgatás netezés 30% körül marad úgy hogy szerintem iPhone vegyél mindenképp nem fogod meg bánni
2016. dec. 22. 23:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!