Akinek volt már androidos telefonja és iphoneja is, melyikre esküszik, melyiknél maradt meg?
Köszönöm.
Az aksijáról írnátok még? Jobban bírja az iphone? Vagy még az androidnál is gyengébb? Szintén akiknek volt mindkettő azoktól kérdezem.
Modelltől függ. De általánosságban elég gyengék az Iphone aksijai. Egyetlen előnyük hogy tulajdonképpen üresjáratba szinte nem is merül, egy éjszaka alatt ha nem töltöd kb kerül 1-2 százalékot, ami droidnál jóval több (főleg ha bevan kapcsolva wifi stb)
A probléma ott kezdődik hogy még soha nem bírt ki nem hogy egy napot, hanem egy felet sem normális használat mellet. Én már szinte csak telefonálok rajta, úgy megvan 2 nap :) De mondom attól függ milyen telefonról beszélünk pontosan, nagyvonalakban ennyit tudtam írni.
#12 melyik modellt használod?
Nekem i6+ al nincs gondom az akkuval, kb 40-50% kal hordom haza rendszeres használat mellet (ha nincs időm rá 70-80%)
Netezek/9gag zene hallgatás kb ennyi (nem nézek vidiket a neten)
Szerintem jobban kezeli az akkut mint az android
Iphone 6, céges nem én választottam.
De az lehet hogy én használtam túl sokat.
A "plusz" modelleknek tényleg nagyobb az akksijuk, ezt kihagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!