Milyen telefont érdemes venni és miért?
SE-t nem vennék, mert kicsi a kijelzője. Valakinek ez bejön, nekem nem.
A 6S jó, szépen fényképez, majdnem olyan gyors, mint a 7-es. Egyedül az aksija nem az igazi.
Én S6-ot használok, de nem edget vettem, mert állítólag az S6 Edge nem olyan jó fogású. A kamerája, fényképezője nagyon ott van, jobban fényképez az iPhone 6S-nél. És nem akad, minden szépen fut rajta. Még a 7-es Android mindenképpen érkezik rá, aztán a továbbiakat majd meglátjuk. Összességében egy nagyon jó, sokoldalú, gyors telefon, amit gyorsan meg lehet szeretni. Saját tapasztalatok alapján bátran ajánlom.
Huawei P9-et még nem fogtam a kezembe, de pár tesztet olvastam róla. Állítólag a kijelzője nem az igazi, ezt leszámítva nagyon jó telefon. A Nexust nem ismerem, épp ezért inkább nem írok róla semmit.
Az én sorrendem:
S6 (esetleg Edge)
P9
6S
Nexus
SE (csak azért van előtte nálam a Nexus, mert feltételezem, nagyobb a kijelzője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!