Az Iphone 7 plust össze kapcsolható nem apple-ös Smart TV-vel/laptoppal?
igen, összekapcsolható. miért ne lenne az?
a többibe meg bele sem bonyolódom, mert uncsi már a sok iphone vs. android vita.
vedd, amelyik jobban testhezálló neked, te fogod használni és mindkét telefon jó
Azt hogy melyik telefont vedd? Te döntésed, de szerintem ezt már te is tudod csak szeretnél egy kis megerősítést :D
Nem szeretnék nagyon belemenni az Android vs iPhone harcba. Éppen ezért nem kezdem el hasonlítgatni az általad emlitett két telefont. Inkább arra szeretnék egy rövid szösszenetet írni hogy
Mi ez az iPhone mánia?
Mint ahogy említetted mindenhol ez folyik. A sztároknál, tv-ben a filmekben, YouTube-on, tankönyvekben! stb. Pedig alapvetően ugyan azt tudja mint egy hasonló árú Android. És mivel mindenhol ezt látod egy idő után elkezd ez emberben csak motoszkálni hogy nekem is kell. De ne gondold hogy csak úgy menőségből használják a filmekben, videókban stb. Az Apple ezért fizet is hogy az Ő termékeiket használják vagy inkább mutassák hogy Ők ezt használják és hogy ez milyen jó és menő. És az hogy annál az embernél látod ezt a terméket, amelyik sztárért/filmért rajongsz "egyből arra ösztönzi" az embereket hogy Nekik /Neked is ilyen terméked legyen. És hogy elmondhassam hogy nekem is olyan telom van mint pl Justin Biebernek. Ez sokkal nagyobb reklám, mint hogy bevágnak tv-be egy 20 másodperces videót hogy cseppálló az új iPhone. Kit érdekel? Már csak az idősebb korosztály tv-zik. Ez csak egyszerű marketing. Az alapokat jól elvetették, és most már csak le kell aratni a babérokat. Főleg hogy most már "nem annyira" sajnálják az emberek a pénzüket ilyen drága telefonra mert ugye a többi is ilyen drága. Sokan csak menőzés miatt veszik meg az iPhone-t. Nekem is Iphone van(6)
De. Én nem erre a célra vásároltam a sajátom, egyáltalán nem érzem jobbnak attól magam mert van egy kb 1,5éves kopottas telefonom. De sajnos vagy nem, eléggé sok embernek(lányokra gondolok) főleg az én korosztályomban (21) ez mégis imponál. És most már nem elég ha jól nézel ki, nem elég ha humoros vagy, ezt is alapnak tartják.
Na jó, ez már társadalom kritika inkább hagyom.
Bocs, nem akartam regényt írni de most valahogy ezek csak úgy jöttek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!