Iphone 6s-re megéri váltani?
Figyelt kérdés
Samsung galaxy s6 edgém van arról váltanék,valószinű ráfizetnem sem kell,és na megmondom az őszintét a samsung galaxy s6 edgétől meg akarak szabadulni.Megéri ez nekem?A válaszokat köszönöm.2016. dec. 2. 22:39
1/5 anonim válasza:
én tuti váltanék a helyedben(nem vagyok alma fan, soha nem is volt majd talán egyszer) csak van családban s6 edge és nem valami jó
2/5 anonim válasza:
Nekem sima S6 van. Én szeretem, nem váltanék. De ha te nem szereted a jelenlegi telefonodat, és van rá lehetőséged, akkor cserélj. Hátha az IOS jobban bejön.
Csak úgy érdekel, esetleg megosztanád velem, hogy mi nem tetszik az S6 Edgeben? Nem akarlak lebeszélni a cseréről, csak kiváncsi vagyok, mit találsz benne rossznak.
Köszönöm a válaszod :)
Üdv
3/5 anonim válasza:
ha szabadulni akarsz tőle és ráfizetned sem kell, akkor cserélj. egy próbát megér
4/5 anonim válasza:
Sztm cserélj, ha szeretnél Applet, simán megéri, de vigyázz nehogy átverjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!