Iphone 7 vagy Samsung Galaxy S7 edge?
Üzemidő: Samsung
Kamera: Samsung
Kijelző: Samsung
Időtállóság: iPhone kb 5 év, Samsung kb 4, max 5 év.
Ha a rendszert nem veszed vigyelembe, akkor egyértelműen a Samsung. Hardverilag a földbe döngöli az iPhonet.
Csakhogy az iPhone saját magának fejleszti a rendszert a saját készülékeire, a Samsung Androidot használ, amit rengeteg telefonra fejlesztenek, majdnem minden gyártó azt használja. Szóval az iPhone 7 annyira jól van optimalizálva, olyan jól együttműködik a hardver a szoftverral, hogy behozza a hardver-béli hátrányát.
Ezért úgy mindent összevetve a két készülék hasonlóan nagyon jó szinte bármiben. De a kérdésedben épp ráéreztél 3 olyan pontra, amiben a Samsung ütőképesebb az iPhonenál.
Én a Samsungot venném magamnak ha tehetném, te meg azt vedd, amelyik jobban tetszik. Szerintem egyikben sem fogsz csalódni.
Üdv. Egy Samsungos.
Mivel a legtöbb dolgot az első leírta, én csak az alapján választanám az s7 edget mert nagyobb, ha nincs pénzed i7+ra egyértelműen Samsung
Amit pedig "átlag user" ként hozok fel, az az, hogy nagyobb a felbontás/szebb is a super amoled, mint a nem fullhd felbontású i7
iPhoneos
Egyértelműen S7Edge!
És csak finoman előttem lévők, mikor az Iphone 7 látványosan gyorsabb mint az S7Edge. (És nem csak a komolyabb appoknál, hanem a kis feladatoknál is)
Mindenesetre így is jóval jobb az S7Edge
Miért "jobb"?:)
Jóval több a fagyás meg a vírus?:)
Áh, nem, arra gondoltok, hogy jóval egyszerűbb warezolni.. csak egyikőtök sem meri leírni, sőt, ilyenkor mindig jön az, hogy "minden programomat megvettem, amit meg nem, az ingyenes"..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!