Honnan ismerem meg, hogy egy iphone 6s clone?
Legegyszerűbb, ha elmégy egy szolgáltatói boltba, aztán megnyomogatsz néhány kiállított telefont, hogy működik pl a galéria, a Control Center (bár ennek megjelenése iOS10-ben változott, így lehet ez összezavar, ha a másik készüléken nem ez fut).
Klónokon futó rendszer megjelenésében már egészen hasonlít az iOS-re, de itt-ott kilóg a lóláb. Pl sebességben, vagy a galéria szokott érthetetlen módon sokszor gyári androidos lenni. Esetleg érdemes benézni az információs menübe, hátha kínai barátaink beleraktak hardverre utaló (sokszor fals) információkat. Régebben kijelző felbontása is elmaradt, de ma már ez nem feltétlenül igaz.
Komolyan nem értem mi van veletek kommentelők?
Senki sem írja az [link] oldalt?
Lazán beírod a szériaszámot azt kidobja, hogy kifiaborja
Vagy felhívod az applet ingyenes számát megadod a szériaszámot azt megmondják a tutit
Előttem már elég részletesen leírták, mire figyelj. Amivel esetleg kiegészíteném:
Nézd meg a fényképezőt, kamerát. Ha vannak valós idejű effektek, akkor az jó jel, kevés klón tudja. Továbbá a kamerája az iPhone 6S-nek elég jó minőségű. Ha nem találod elég ütőképesnek a kameráját, hagyd ott.
Továbbá:
Nézd meg Youtuben, hogy kb mennyi idő alatt kapcsol be. Kikapcs, bekapcs, és mérd az időt egy másik telefonnal. Illene egymáshoz közeli értékeket kapnod. Ha túl sokat kell várni, az gyanús.
Próbálj megnyitni játékokat, meg minél több appot. Ha gyors, akkor jó. Ha zavarba jön, baj van.
Nézd meg neten, hogy pontosan hogy néz ki. Esetleg húzz le képet a jelenlegi telefonodba, és a helyszínen hasonlítsd össze. Figyelj a Sim-slotra, az antennacsíkokra, a kamerára, a vakut nézd meg alaposan, hasonlítsd össze az eredetiről készült képpel.
Nézd meg, hogy a hátulján milyen felirat van. A "Designed by Apple in California, assembled in China" jó. Ha valami butaság van rajta, hagyd ott. Továbbá az Apple logót nézd meg és az 6S feliratot, hogy rendben vannak-e (nem tudom, pontosan mi van ráírva, hogy kell kinéznie, de nézd meg, és ügyelj rá). Üdv :)
Ha rá tudod dugni egy számítógépre, valóban a #4 által írt megoldás a legjobb.
#3 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!