Nekem SE van 64gb nagyon jó, nem péklapát, nem törik ketté a zsebben, kézreálló, juzerbarát telcsi.
2016. dec. 5. 05:34
22/31 anonim válasza:
Én inkább vennék Egy Iphone 5s-t, árban olcsóbb és lényegében ugyanaz a telefon. Vannak még 5S-ek néhol bár kifutó darabok.
Vagy inkább Iphone 6.
SE szerintem nem jó választás.
2016. dec. 10. 16:07
23/31 anonim válasza:
Nem is tudom mi értelme volt kiadni ezt a telefont az Apple-nek.
Inkább tegyél hozzá és akkor Iphone 6 vagy 6S.
Vagy olcsóbb vadászni egy 5S-re még vannak pár boltban, mondjuk nem mindenhol, utolsó darabok.
2016. dec. 10. 16:19
24/31 anonim válasza:
Nem érdemes iPhonet venni.
2016. dec. 10. 16:40
25/31 anonim válasza:
Már hol ugyanaz az SE és az 5S? Az SE a 6S hardvereivel egyenlő, az 5S-t lazán veri.
2016. dec. 10. 17:06
26/31 anonim válasza:
Én azt mondtam majdnem ugyanaz!
Külsőre 1 az 1-ben, csak az SE-ben jobb a CPU, jobbak az alkatrészek, lényegében ugyanaz.
Szerintem rakjon hozzá a kérdező és vegyen 6 vagy 6S-t.
2016. dec. 10. 17:16
27/31 anonim válasza:
SE egy tök felesleges telefon a piacon és az Apple kínálatában.
2016. dec. 10. 17:17
28/31 anonim válasza:
WTF? Külső ugyanaz, csak jobbak a hardverei, ezért lényegében ugyanaz? Tehát, ha ugyanúgy néz ki, akkor ugyanaz? Okos vagy... Még te is leírtad, hogy jobbak a hardverei, ennyire vak nem lehetsz. Jobb az aksija, jobbak a hardverei. Magyarul: gyorsabb, strapabíróbb. Tehát: nem ugyanaz, mint az 5S, jobb nála.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!