Hogyan működik a wifi pontosan?
Figyelt kérdés
Lerágott csont, de egyszerűen nem értem. Van egy mobilnet szolgáltatásom. Ezen nincs korlátlan internet, csak havi 50 Mb. Ha azonban keresek egy wifi pontot, bárhol az országban és bekapcsolom a wifi-free opciót a telefonon, akkor korlátlanul tudok én is netezni, anélkül, hogy előfizetnék a drágább csomagra? Azt, hogy otthon nem tudok, azt még értem, mert a saját privát hálózatom prioritást élvez. Legalábbis így értelmezem. A kábelnet csomagomban van ingyen wifi lehetőség.
Valaki érthetően el tudja nekem ezt magyarázni?
2016. dec. 1. 17:00
1/3 Szirty válasza:
"Ha azonban keresek egy wifi pontot, bárhol az országban és bekapcsolom a wifi-free opciót a telefonon, akkor korlátlanul tudok én is netezni, anélkül, hogy előfizetnék a drágább csomagra?"
Igen. Olyankor más fizeti, nem te.
2/3 anonim válasza:
Ha nincs otthon wifid , akkor mit jelent az hogy a sajat privát hálózatod prioritást élvez? Az 50 Mb az semmi .
3/3 A kérdező kommentje:
A kábelnet csomagban ingyen wifi van, de azt nem használom. A mobilnet keretem 50 Mb
2016. dec. 2. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!