Ez mit jelent? Mi lehet a gond?
Android
Hangerő csökkentés+bekapcsoló gomb egyidejű lenyomása után ez a képernyő fogad és nem reagál semmire.
Hangerő növelés+bekapcsoló gomb egyidejű lenyomása után:
Fekete kép, fehér szöveg
Bootloader 09.10
Battery OK
OK to Program
Connect USB
Data Cable
normál bekapcsoláskor:
a képzár feloldása után fekete a kijelző, csak a felső állapotcsík látszik (óra, térerő,stb stb). Ezt le tudom "húzni, de itt nincs semmi
Mi lehet a gond?
A telefon rootolt Motorola Defy MB525
A gyerek kezelésbe vette...
Lehet valamit "elállított"?
" telefon rootolt"
itt kezdődik a baj.
wipe cache partition - nem segített
wipe data/factory reset - ez sem. ez fogad normál bekapcsolás után:
hiába tapicskolom, bököm, húzom, nem reagál, csak kivilágosodik a droidrajz és ennyi
próbáltam sim kártya nélkül is, ekkor kiírja, hogy nincs sim, tegyek bele
próbáltam másik szolgáltató simjével (kártyafüggetlen a telefon), így sem enged tovább
próbáltam megint wipe data/factory reset-et, de ugyan ez a helyzet
lehet még valamit csinálni?
Mellesleg, köszönöm az eddigieket! :)
megpróbáltam felhívni a telefont
kicsörög 2 másodpercig, aztán a hívónál elkezdi darálni a szöveget, hogy "átmenetileg nem kapcsolható"
A kérdésben írtad, hogy elérhető a Bootloader, tehát még nincs veszve a készülék. Így van rá lehetőség, hogy kábelen feltegyél rá egy gyári romot. Itt a leírás, már használtam totál fejreállt Defy Plusnál, működik a módszer:
Ha rátolsz egy gyári romot, akkor az esetleges eddigi szoftveres problémákat ki tudod küszöbölni. De hogy előtte a kölök mondjuk a földhöz is csapkodta és nem jó pl. az érintőképernyő, az már más tészta lesz.
az érintőképernyő rendben, mert amikor tapicskolnám a droidot, azt érzékeli, meg betudom állítani a nyelvet is
megpróbálom a gyári romot feltenni
Köszönöm az eddigieket!
telepítettem a drivert
telepítettem az rsdlite-ot
újraindítottam a gépet
elindítottam az rsdliteot
bedugtam a telefont
a windows pittyentett egyet
az rsdlite nem látja a telefont
próbáltam úgy is, hogy előbb a telefont dugom be és utána indítom az rsdliteot, de így sem érzékeli
betallózom a romot, ekkor csak a "kicsomagolás"-t vagy a "mégsem"-et tudom választani, a "kicsomagol és flashelés indítása" le van tiltva
ezután kicsomagolja a cuccost és a "start" gomb megnyomható
hiába nyomom nem csinál semmit
a kábel jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!