Miért nem tudom feltelepíteni a Hearthstone-t a telefonomra? Ezt írja ki (lennt)
Figyelt kérdés
A telepítés a google play-ről alapból megvan,csak miután elindítom a játékot még csinál valamit,egy zöld csíknak kéne végigmennie,de a végénél megáll és ezt írja ki(angolul persze): Nincs elég hely szabadíts fel stb és még azt is írja,hogy ha használsz SD kártyát akkor bizonyosodj meg róla,hogy van-e írási engedély.
Már mindent próbáltam,felszabadítottam egy csomó helyet de így is megáll a végén a csík. Már az egész telót kitörlöm lassan..
2016. nov. 30. 21:49
1/4 Trevor. válasza:
Mennyi szabad hely van a telefonodon?
2/4 A kérdező kommentje:
És sikerült végre. Egy csomó frissítést kiszedtem pl a google alkalmazásoknál meg mit tudom én és visszaállítottam a gyárira.. Hát drága volt..
2016. nov. 30. 22:07
3/4 A kérdező kommentje:
Maradt kemény 1,88 MB
Ugye a Hearthstone-t minden patch után a telósoknak újra kell tenni és mindig egyre nagyobb,már nem először szenvedtem ezzel,de most 50-szer jobban mint eddig.
2016. nov. 30. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!