Samsung Galaxy A5 2016 vagy Huawei P9 Lite?
A Samsungnál azt is megfizeted, hogy Samsung. Szóval drágább. De hasonló készülékek. Talán a kamerája picit jobb a Samsungnak.
Na meg a kezelőfelület is különböző. Míg a Huawei tiszta Androidot használ, addig a Samsung a saját Touchwiz névre hallgató módosított Androidot futtatja. Nekem például határozottan tetszik.
Mindkét telefon jó, én a Samsungot venném. Viszont akiknek még nem volt felső közép vagy felsőkategóriás Samsungjuk, azok mind a Huaweit fogják ajánlani.
Szóval rajtad ál. Mindkettő jó. Ha belefér, akkor Samsung. Ha nem, a Huaweibem sem fogsz csalódni.
Igen, a Huawei-n se tiszta Android fut, hanem EMUI, ami ugyanúgy saját kezelőfelület, mint Samsungon a TouchWiz!
A 2 telefon nagyon hasonló tudású, amik lényeges különbségek köztük: a Samsung Exynos processzoros változatának valamivel gyorsabb a processzora, a Huawei-nek viszont mindenképp jobb a grafikus chip-je, nagyobb felbontású az előlapi kamerája, és kicsivel nagyobb az akksija is + a Samsung-nál a márkanevet is eléggé meg kell fizetni, arról már nem is beszélve, hogy a Huawei kicsivel fiatalabb típus, így valószínűleg tovább kap majd frissítést is, ami a Samsungokra amúgy is ritkán jellemző.
Én mindenképp a Huawei-t venném! Ráadásul nekem meg erről a márkáról van tapasztalatom, 2 éve ugyanúgy működik, mint újkorában, nagyon megbízható!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!