Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen minőségű telefon...

Fxckmeharold kérdése:

Milyen minőségű telefon szerintetek az IPhone 6?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy tavaly dobrák piacra, de nekem egyenlőre másra nincs keretem. Szóval az lenne a kérdésem, hogy milyen a belső tárhelye (hány gigás) milyen minőségű a hátlapi, illetve az előlapi kamerája, és hogy meddig bírja az aksija. És még így a végén megkérdezném azt is, hogy lehet e részletre venni? Köszönöm előre a válaszokat.:) 14/L

2016. nov. 29. 17:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Jó, nem gáz, köszi a gyors válaszokat
2016. nov. 30. 17:13
 12/16 anonim ***** válasza:
SE is szuper es olcsobb 🙂
2016. nov. 30. 17:44
 13/16 A kérdező kommentje:
Aham értem, akkor lehet az IPhone SE lesz a nyerő. A kamerái jobbak, ugyanolyanok, vagy rosszabbak mint a 6-nak? Tárhelye?
2016. nov. 30. 18:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Tárhely: 16-32-64-128

Kamera: Fogalmam sincs, talán ugyanaz

Kisebb a kijelzője

A régi design-t hozza vissza

Ééééééés... olcsóbb. Szerintem az összes iPhone megéri, hiszen ők nem adnak ki szärt... Ugye, android nehezebb téma lenne, mert ott sok mindentől függ. De ha iPhone, szinte mind jó.

2016. nov. 30. 18:33
 15/16 anonim ***** válasza:
14 évesen lányként részletre venni egy rossz ár/értém arányú telefont... Azigen :D
2016. nov. 30. 19:43
 16/16 anonim ***** válasza:
SE-bol van 16 es 64 gigas is. A kameraja szuper, olyan, mint a 6s-nek
2016. nov. 30. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!