Melyik telefont vegyem meg?
Sajnos nem tudok drága telefont megvenni, ezért most két olcsóbb telefon között vacillálok. Szerintetek melyik lehet a jobb?
Lenovo B telenor, vagy
Vodafone Smart Turbo 7
Mire gondolok? Erre rá kell kérdezni.
Maximum keretet az az összeget takarja, amit maximum tudsz egy telefonra áldozni.
Smart Turbo 7-ről halottam dolgokat, inkább elkerülném.
De a maximális keret megadása sokat segítene.
Kérdező: ha segítséget kérsz, akkor ne oktass ki minket.
Senki sem fog lenézni téged azért, mert 10K-t tudnál költeni egy telóra.
Na akkor HUF - EURO átszámolás után, nézz körbe itt:
[link] - bal oldalon, sokkal több paramétert meg tudsz adni, mind máshol (főleg magyar árukereső oldalakon).
Mostanában ez a divat a mobiltelefonok rovatban amúgy, valaki kérdez 2 telefont és jön a "WangCheng telefon ami olcsóbb és jobb eztet vegyed hülyegyerek"
Nekem ha mindenképpen választanom kéne a lenovot venném, de igazából szerintem egyik sem ér annyit amennyi az ára...
Nem a válaszadót kell leszólni, aki segíteni próbál és nem nekem kell ecsetelni, hogy nincs rá sok keret (nekem sem fán terem a pénz), mert akkor sem éri meg szívni az egésszel: a két telefonnal csak szívatni fogod magad és a 9-es válaszolónak is üzenem, hogy az említett telefon rossz, vagy sz@r.
Tessék - alapból tudok, sokkal jobb telefonokat ajánlani:
Ezek a márkák nem ismeretlenek Magyarországon sem. Ha meg akarsz több között választani, akkor itt van: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!