Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vegyem meg?

Melyik telefont vegyem meg?

Figyelt kérdés

Sajnos nem tudok drága telefont megvenni, ezért most két olcsóbb telefon között vacillálok. Szerintetek melyik lehet a jobb?

Lenovo B telenor, vagy

Vodafone Smart Turbo 7

2016. nov. 29. 11:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Mennyi a maximális keret?
2016. nov. 29. 13:50
 2/10 A kérdező kommentje:
Mire gondolsz?
2016. nov. 29. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:

Mire gondolok? Erre rá kell kérdezni.

Maximum keretet az az összeget takarja, amit maximum tudsz egy telefonra áldozni.

2016. nov. 29. 15:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Smart Turbo 7-ről halottam dolgokat, inkább elkerülném.

De a maximális keret megadása sokat segítene.

2016. nov. 29. 16:33
 5/10 anonim ***** válasza:
3# Most miért jobb lett volna, ha azt mondja hogy 13 centi?XD
2016. nov. 29. 18:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy én megadtam két telefon nevet, illetve márkát, ebből azt gondolom be lehet határolni a keretet is. Én csak tanácsot kértem, aki ismeri, vagy esetleg szakember benne, hogy szerinte melyik lenne a legjobb. Nyilván, ha 100.000 Ft lenne a kereten, akkor nem ezt a két telefont nevezem meg. Mit nem lehet ezen érteni?
2016. nov. 29. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:

Kérdező: ha segítséget kérsz, akkor ne oktass ki minket.

Senki sem fog lenézni téged azért, mert 10K-t tudnál költeni egy telóra.

Na akkor HUF - EURO átszámolás után, nézz körbe itt:

[link] - bal oldalon, sokkal több paramétert meg tudsz adni, mind máshol (főleg magyar árukereső oldalakon).

2016. nov. 29. 18:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja, köszi a segítséget! De figyelj, én nem árajánlatot, vagy telefon ajánlatot kértem, hanem két pontosan megnevezett telefonra kértem volna válaszokat. Ha pedig valaki nem ismeri őket, és nem tud rá válaszolni, nem kötelező. Arra meg végképp nem gondoltam, hogy valaki lenézne azért, mert csak ennyit tudok költeni telefonra, hiszen itt anonim vagyok, meg akkor meg sem adom a két telefon márkáját, hiszen utána lehet nézni mennyibe kerül. De, ha gondolod ki is írhatom, 23.000 Ft.+ 5.000 Ft feltöltés, az összesen 28.000 Ft.
2016. nov. 29. 19:43
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Mostanában ez a divat a mobiltelefonok rovatban amúgy, valaki kérdez 2 telefont és jön a "WangCheng telefon ami olcsóbb és jobb eztet vegyed hülyegyerek"

Nekem ha mindenképpen választanom kéne a lenovot venném, de igazából szerintem egyik sem ér annyit amennyi az ára...

2016. nov. 29. 19:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem a válaszadót kell leszólni, aki segíteni próbál és nem nekem kell ecsetelni, hogy nincs rá sok keret (nekem sem fán terem a pénz), mert akkor sem éri meg szívni az egésszel: a két telefonnal csak szívatni fogod magad és a 9-es válaszolónak is üzenem, hogy az említett telefon rossz, vagy sz@r.

Tessék - alapból tudok, sokkal jobb telefonokat ajánlani:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ezek a márkák nem ismeretlenek Magyarországon sem. Ha meg akarsz több között választani, akkor itt van: [link]

2016. nov. 29. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!