Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG G5 vagy Samsung Galaxy S7?

LG G5 vagy Samsung Galaxy S7?

Figyelt kérdés
Kérem ne márka iránt elhívatottak írjanak!

2016. nov. 28. 16:26
 1/5 Stronghalls válasza:
Samsung Galaxy s7
2016. nov. 28. 16:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt neked kell eldönteni, igazából úgy tudnád hogy mindkettőt kezedbe fogod nézegeted.

Egyébként a samu telefonok szerintem is kicsit minőségibb érzetet keltenek. Nekem most G5 van, Előtte G2 volt, azelőtt meg S4, most a 4 giga ram és a snapdragon 820 miatt vettem G5-öt, jó a kijelzője, stabil a működése, de nekem személy szerint az ára miatt lett ez, ha kétszer ennyi lóvém lett volna Edge-t veszek. Ez kijött 120 ból és annyi.

2016. nov. 28. 16:48
 3/5 Alex Fly ***** válasza:
Gyakorlatilag tök mindegy. Mindkettő kb. ugyanaz a ccsúcskategória, van, amiben az egyik jobb egy paraszthajszállal, van, amiben a másik. Ezen a szinten egyéni preferencia és ízlés kérdése...
2016. nov. 28. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:

LG, nekem személy szerint szimpibb :)

csak a samsung egy régi rossz emlék... :()

2016. nov. 29. 19:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintrem kb. ugyanolyan jók. Az LG olcsóbb aszem - ha ez számít. Bár a G5 nem a kedvenc LG, mert sajnos nem vitte tovább az eddigi design-t. Én ha S7et vennék akkor inkább Edge-t mert az jobban néz ki.

Sz.tem döntsd el h mennyit szánsz rá - mert kb. ugyanolyan jók.

Esetleg még annyi h az LG ben van infra amivel tudod irányítani a TV-d meg egy kicsit érdekesebb a modularitás miatt.

2016. nov. 30. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!