Telefont keresek, milyet vegyek?
Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék venni. A márka, vagy a sznob szempont nem érdekel. Ami fontos. Legalább 32GB. 5 coll legyen a kijelző. 4G-t tudja. Mobilnet menjen rajta (Telenoros). Aksi azért bírja. Processzor is legyen normális, hogy ne fagyjon, ne akadjon egy alkalmazásnál, videónál. És lehetőleg az ára se legye nagyon húzós.2016. nov. 28. 15:26
1/9 BM-Striker válasza:
2/9 meszike91 válasza:
Árat nem írtál. A nélkül nehéz bármit is ajánlani, mert simán lehet hogy drága neked.
A fent írt xiaomi nem rossz.
3/9 anonim válasza:
Ár nélkül mondhatom, hogy vegyél iphone 7-et ez is teljesit mindent (talán a kijelző nem 5 hanem 4,7). De ez nem olcsó.
4/9 anonim válasza:
Ha egy kicsit is értesz hozzá akkor ezt nézd meg, lehet hogy jó neked. De ha valamire használni akarod , akkor nem ragadsz le 5"-nál. Az a fél coll már nem sok.
5/9 BM-Striker válasza:
6/9 anonim válasza:
Mégis mennyi a maximum keret? Ez is fontos tényező!
7/9 A kérdező kommentje:
100 körül akarok.
Ki tudnám fizetni az ihponet is. De nekem nem kell. Nekem nem státusz szibólum. Nem érdekelnek a telefonok mint márkák. Csak azért mert megrágcsált alma van rajta nem fizetek 100-al többet valamiért.
2016. nov. 29. 12:08
8/9 anonim válasza:
Xiaomi Redmi 3s Prime.
És mivel a telefon csak 55ezer forint eustockon ezért a többi pénzt elutalhatnád nekem ezért a jó kis tippért. Hova küldhetem a számot? (Hülyülök :DDD)
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!