Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Google Maps miatt folyamatos...

A Google Maps miatt folyamatosan tűnik el a memória a telóból, hogy tudok felszabadítani?

Figyelt kérdés
Ahogy tölti a térképet, annak az adatait egy láhatatlan cache-be teheti, mert nem találom hol lehetne törölni, és fogy a telón a hely.
2016. nov. 27. 09:37
 1/8 A kérdező kommentje:
Symbian Anna op. rendszeren.
2016. nov. 27. 09:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Mocsok egy állat a Symbian. Tegyél fel valami fájlkezelőt amivel bele lehet piszkálni a systembe.
2016. nov. 27. 19:19
 3/8 A kérdező kommentje:
A Symbian nekem nagy kedvenc, az Anna és Belle is elég jó, viszont igen, az a probléma velük, hogy nem látható a system mappa. De valami filekezelőt kipróbálok hozzá.
2016. nov. 29. 21:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Már rég nem használtam, de ha jol emlékszem az Xplore vagy a FileExplorer volt nekem egy S60-as szimbin, látta a system mappát és törölt is.
2016. nov. 30. 08:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Feltettem az FExplorert, látja is a systemet, végignéztem vele az összes mappát, de semmi, nem tudom mi foglal 350 megát. A C: kimutatja, hogy egyéb fájlok, de nem tudom hol lehetnek.
2016. dec. 3. 09:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Valami cache mappa biztos van ott, lehet hogy rejtett. A Fexplorer látja a hidden mappákat fájlokat? Opciókban?
2016. dec. 4. 13:16
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszsm a cache mappában sok almappa volt, valami rövid nevekkel mint 01 02 vagy ab ac vagy ilyesmi. Azokat mind le lehet törölni.
2016. dec. 4. 14:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Felraktam végül a Netqin-t, az látta a hidden mappákat is, és bele is tudtam lépni azokba. Van egy private nevű mappa, na az a lúdas az összes Symbian-on. Oda kerül minden egyéb cache, és nem lehet törölni, meg is találtam egy 105 megás file-t, de törölni már nem tudtam. Viszont a memóriakártyára is rak a Symbian egy private mappát, ha oda van installálva olyan alkalmazás, ami pakolgat le cache-t, onnan lehet törölni, onnan töröltem is egy 350 megás filet.
2016. dec. 17. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!