Az apk fájlok mind rosszak?
Figyelt kérdés
Eddig iPhone-os voltam és még új vagyok az androidnál. Azért is váltottam mert ez sokkal személyre szabhatóbb és mert "esetleg" ingyenesen is letudok tölteni dolgokat :D De már tudom hogy ez az apk. És sok rosszat hallottam róla hogy néha kémprogramokat, vírusokat rejtenek bele. Ez mennyire igaz? Szerintetek hagyjam? Vagy nincs veszélye csak fel van fújva?2016. nov. 26. 14:38
1/4 anonim válasza:
Valamilyen szinten igaz az állítás, hogy tudnak vele babrálni. Ezért csak megbízható oldalról töltök le én is.
Legfőképpen ncore-rol.
2/4 anonim válasza:
Nagyon attól függ: lényegében óvatosnak kell lenni, honnan töltöd le az apk fájlt. Azért a Videoder sem elérhető a Google Play-on, de mégsincs vele gond.
3/4 anonim válasza:
Nincs az apk-kal semmi gond, csak biztonságos helyről töltsd le!!! Kezdésnek: [link] (Zene hallgatása lezárt képernyőnél is!!!)
4/4 Alex Fly válasza:
Nem. Az apk az a standard android csomagfájl, mint a RedHat esetén az rpm, Debiannál a deb, windows esetén msi... A telefon csomagtelepítője ezt a formátumot ismeri és ebből telepíti fel egy app fájljait a megfelelő helyre. Természetesen a csomagban bármi lehet: játék, felhasználói program, utility... Akár valami malware is. De erről nem a csomagfájl tehet. Én sem mondom, hogy minden exe fájl rossz lenne, amiért pár évtizede egy ilyen kiterjesztésű fájltól lett vírusos a gépem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!