Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5S vs Black Friday -...

IPhone 5S vs Black Friday - szerintetek megéri?

Figyelt kérdés

emagon 69.990 ft-tól lesz. Valószínűleg 16 gigás, ugyanis ez nincs odaírva. :D Szerintetek megéri még? Nem tudom, hogy mennyire számít elavultnak, illetve mik az előnyei-hátrányai, nem követtem eddig az Apple világot. Mindenesetre árban jó, 85-től kezdődnek gsm-ben.

Főleg a kamerára, multimédiára lennék kiváncsi, nekem ez számít, írjatok tapasztalatokat kérlek!

2016. nov. 24. 22:43
 1/3 anonim válasza:

Off: Én is is kíváncsi lennék rá :)

On: Szerintem még 2-3 évig jönnek még rá frissítések, de szerintem lesz az még több is. A kamerája az 8 megapixeles, ugyanannyi, mint az iPhone 4s-nek, de teljesen más a képfeldolgozása az 5s-nek, mint a 4s-nek. Én 4s-ről váltanék, szerintem megéri! :)

2016. nov. 24. 23:49
 2/3 anonim ***** válasza:
36%

Sajnos az utolsó frissítés az Ios 11 lesz ami 2017 szeptemberében fog kijönni rá.

Így mondhatni hogy még 2 évig friss a telefon.

Persze utána is lehet még használni csak nem a legújabb iOS-el

Használtan kb 50-60 körül mennek, így igen, mondhatni,hogy megéri.

Vennél egy hasonló árú driodos telefont arra se jönne ki tovább hivatalosan frissítés mint az 5S-re.

Kamerája teljesen rendben van, minőségi képeket és szép videókat lehet vele készíteni.

Játékok alkalmazások is szépen futnak rajta.

2 évig még simán ellehet vele lenni.

2016. nov. 25. 06:49
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Az iPhone 5S új korában sem tudott olyat ami ilyen árat indokolna. Most meg már főleg.
2016. nov. 25. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!