Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Muszáj 16 órán keresztül tölteni?

Muszáj 16 órán keresztül tölteni?

Figyelt kérdés
Vettem egy telefont és az eladó azt mondta, hogy 16 órán keresztül kikapcsolt állapotban töltsem. A készülék használati útmutatója 4 órás töltést ír a telefon üzembehelyezésénél. Történik valami, ha nem töltöm 16 órán át?
2010. ápr. 30. 08:44
 1/10 anonim ***** válasza:
75%
Szükséges, ajánlatos, de hogy fogsz -e érzékelni tartós teljesítménycsökkenést, ha nem teszed? Kétlem. Néhány készülékre 3*16 órát írnak, mielőtt használni lehetne. Mindenki mást mond, szerintem elég a standard töltés, úgyis új telefonod lesz, mire az akku elkezd romlani.
2010. ápr. 30. 08:59
 2/10 ThodEE GoD ***** válasza:
35%
Sztem meg érdemes legalább 1x rendesen megformázni, ha erős használatnak van kitéve a telefonod, akk sztem megtérül ha egyszer kivárod, napi 3-6órát telefonálok 1 és féléves a telcsim, és 1-2naponta kell így tölteni, megvolt a formázás használat előtt.
2010. ápr. 30. 09:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Valószínúleg Lítium ion akkud van, amit nem kell formázni.

A Nikkel metal hidrid típusokra is ugyanez él.

Szóval ne töltsd vele az időt.

A rátöltést kifejezetten szereti, ne hagyd lemerülni egészen, töltsd mielőtt kikapcsol.

2010. ápr. 30. 12:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
2010. ápr. 30. 13:20
 5/10 anonim ***** válasza:

Még a régieknél is bekapcsolt állapotban volt értelme a hosszú töltésnek.A mostaniaknál teljesen felesleges.

[link]

2010. ápr. 30. 16:56
 6/10 anonim válasza:
0%
nos ki kell sütni az aksit ha azt akarod h sokáig bírja, de nem fontos rögtön akkor miután megvetted...rá érsz hetekkel később v amikor akarod..
2010. máj. 2. 00:39
 7/10 anonim ***** válasza:
2010. máj. 3. 11:36
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
16 óra elég akkor nem fog naponta lemerülni
2010. máj. 3. 19:42
 9/10 anonim ***** válasza:
Hehe, ha napi 16 órát tölti, akkor biztos nem merül le.
2010. máj. 4. 06:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Liton akkud van! Nem formázzuk és nem próbáljuk meg kisütni! Sőt, hogy mindezeket ne tud megcsinálni egy védőelektronika figyel. Ha azt akarod, hogy sokáig éljen akkor, amikor teheted tedd fel töltőre. Hogy miért abba nem megyek bele, de utána olvashatsz. Kicsit szomorú, de ma olyat akkut divat eladni ami 2 évet bír.
2010. máj. 7. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!