IPhone 7 vagy Samsung Galaxy S7?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb telefon kamera, időtállóság (3-4 évre kellene minimum) és gyorsaság tekintetében?2016. nov. 23. 22:06
1/5 anonim válasza:
En samsumg parti vagyok. Szerintem sokkal tobbet tud es iphonet csak azert vesznek mert iphone. Foleg az android miatt is jobb. Az iphone 7nek a toltoje borzalmas. Akkor az uj headphone is szornyu. A kepernyoje nagyon erzekeny konnyen el lehet torni. Nos en baratom samsungjat ejtettem mar le es magasrol is velerlenul:D semmi baka soha a kepernyoje sose karcolodik. A kameraja az LG nek a legjobb amugy. Vegyel egy lg 5 ost es te jarsz a legjobban. De abbam biztos vagyok hogy a samsung nagyon strapabiro
2/5 anonim válasza:
Iphone 7 mert
1 Ha magyar nyelvű a teló akkor is működik angolul a személyi asszisztens
2 AZ TÉNLEG NEM VAGY LE
3A samsung Galaxy s7 nek olyan akksija van mint a jote 2nek(vagy ki is a neve) és ugye azoknak felrobbant az akkujuk..
Nem is kérdés hogy melyik
3/5 anonim válasza:
Nem tudom hogy ki hogy van vele, de nálam a google pixel xl a nyerő.
Ios-t szívből utálom a samsung s7 (igaz én edge-t használtam de szinte ugyanaz) meg nekem nem jött be. És a samu támogatottságában nem bízok annyira, hogy 3-4 évre mernék tőlük venni telefont...
4/5 anonim válasza:
2 es a note 7 el voltak bajok te jote :-D mennyi iphone robbant gyult ki a semmibol no ugye azert ott is voltak esetek de azt senkit nem erdekel mert az ajfon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!