Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó választás lenne nekem az...

Jó választás lenne nekem az Iphone 5S?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy Xperia M2 telefonom van. Különösebben nincs vele semmi baj, mert mindig vigyázok a telefonokra meg nem szoktam sok appot rátenni, de elég gyorsan lemerül mostanában, szinte naponta-kétnaponta kell töltenem.

Ami fontos az a jó kamera, fotózáshoz, videózáshoz (ezért hajlok nagyon felé, mert elég sokat lehet vele "játszani", pl lassított felvétel, stb), a többi lényeges dolog, hogy közösségi oldalakon jól lehessen rajta aktívkodni (facebook, messenger, instagram, tumblr, stb), illetve alkalmi zenehallgatásra és filmnézésre jó legyen.

Érdemes újat venni, kivárva valami jó kis akciót, karácsonykor pl? Vagy inkább használtat vegyek?

2016. nov. 23. 14:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Helló,

Az 5S régebbi, mint az M2, szerintem olyant ne vegyél. Az iPhone SE (64GB) méretre ugyanakkora, mint az 5S, de belsőre a 6S-nek felel meg, szóval ha iPhone-t akarsz, akkor inkább azt. Ha meg nagyobb kijelző kell, olyanból androidos és ios-es telefon is van bőven.

2016. nov. 23. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!