Klón telefont vettem! Feljelenthetem?
Figyelt kérdés
Vettem jófogáson utánvéttel egy eredetiként árult Iphone 6s-t!
Kibontás után láttam, hogy klón.
50e volt.
Mit tehetnék?
2016. nov. 21. 21:04
11/23 anonim válasza:
Vettél volna innen, itt eredeti telefonokat árulnak:
12/23 A kérdező kommentje:
Igen írtunk,de nem kérdeztem tőle,hogy eredeti-e , azt beszéltük,hogy független stb illetve viberen küldött még képet aztán leírtam a cimem és elküldte.
2016. nov. 21. 21:33
13/23 |Orfeusz| válasza:
A hirdetésben az szerepelt, hogy Apple iPhone 6S?
Az mindegy, hogy törölte a hirdetést, mert a jófogás szerverén az archívumban megvan.
14/23 A kérdező kommentje:
Iphone 6s ennyi szerepelt.
2016. nov. 21. 21:37
15/23 anonim válasza:
Én is jártam így, de sajnos lebeszéltek róla, hogy feljelentsem, mert nem tudom bizonyítani, hogy clont küldtek.
Egy próbát megér, ha a Jófogás tárolja a képeket és azon látszik, hogy klon, akkor szerintem van rá egy esély.
16/23 anonim válasza:
#11 vennék 5S-t, szerinted biztonságos onnan? Ha esetleg nem jön meg a teló visszaadják a pénzt?
17/23 A kérdező kommentje:
Kívülről kiköpött olyan,mint az eredeti...
2016. nov. 21. 21:44
18/23 anonim válasza:
#11 neked az 5S 39 dollar volt? Nekem 63-at mutat, mit csinaljak? 39-ert jo lenne ha megkapnam.
20/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!