Lenovo N905 4.4.3 verziójú droidnál hogyan lehetséges az érintőképernyő teljes zárolása?
Próbáltam több mindent (touch blocker, stb.) még egyes fájlokat is átírni, hogy pl. a Home érintésre ne kapcsoljon be (Wake_disabled), de teljesen eredménytelen.
A probléma az, hogy a képernyő 2 érintésre felébreszti a telefont, amit zsebben kb. 10 lépés után megtesz. Teljesen mindegy, hogy a képernyőn hol lesz 2x megérintve, a záróképernyőt mutatja és annál nem állítható időkorlát, így akár egész nap is világít a zsebben.
Az elérhető megoldások videónézésre alkalmasak, de olyat nem találtam, ami a záróképernyőt korlátozná kizárólag a bekapcsológombra. Ugyanez a helyzet a háttérvilágítás időtúllépésével is, hogy arra sincs kellő megoldás, hogy esetleg azzal 1-2mp után kikapcsolna... és míg tesztprogrammal lehet nagyon kis fényerőt elérni, bármi más vezérlővel legalább a teszt 3x-osa a minimális fényerő, amivel nem mellesleg filmet is lehet nézni, annyira erős.
Tehát a fő kérdés az, hogyan lehet a touch panelt "screen off" módban teljesen kikapcsolni (csak gombnyomásra kapcsoljon be a kijelző/háttérvilágítás, érintésre ne), illetve hogy létezik-e olyan program, ami a fényerőszabályzást a normál értéken kívül is tudja szabályozni.
Sziasztok!
Van egy app erre.
Proximity Guard
Toltsd le es pipald be amit ker.
Betacteszteloje vagyok.
Bevalik meglatod.
Hivasnal is csak akkor fogod tudni felvenni ha megnyomod eloszor a home gombot utanna felvillan a kijelzo.
Barmit csinalsz a zsebedben nem kapcsol be a kijelzo csak ha eloveszed onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!