Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kérdés nokia 5800-ról? (lent...

Kérdés nokia 5800-ról? (lent több infó)

Figyelt kérdés
mi változott a mobilon 2008 óta? pl:gyorsabb,gyorsabban tölti be a képeket,burkolat,kijelző ilyenekre gondoltam
2010. ápr. 29. 20:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Újabb soft végett gyorsabb lett,más színekben is elérhető lett,a hangszórókat kicseréllték minőségisebbekre...
2010. ápr. 29. 20:30
 2/5 anonim válasza:
A gyári tartozékok közül kivettek sokat - az ár minimalizálása miatt - pl: tv-out,tok,asztali tartó...
2010. ápr. 29. 20:33
 3/5 A kérdező kommentje:
és melyik jobb nokia 5800 vagy samsung i900 nem tudom eldönteni hogy melyiket vegyem
2010. ápr. 29. 20:51
 4/5 Fkris ***** válasza:

A Samsung i900 OMNIA szerintem rosz,mert windows alapú op rendszer van benne,ami a lehető legrosszabb!

Lassú,bonyolult,és semmi progi nincs hozzá,tehát nem nyitott!

Nem ajánlom!

5800-m van és meg vagyok elégedve vele,maximálisan!

A szoftver jó,elég nyitott,gyors,egyetlen gond hogy nem kezeli az .avi-t:S

De egy 30-60 perces (megfelelő)konvertálással lehet élvezni maximális minőségen az MP4-eket!

2010. máj. 1. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:
nekem volt mind2,az omnia az inkább tudásban jó és programfuttatásban,mint felhasznállóbarát,nyílt oprendszer,winMo SZINTE MINDEN LÉTEZIK RÁ,viszont gyatra az érintője is...Az 5800 nagyon szépen szól kihangositva,jobban kezelhető,nHD-s felbontású-inkább ezt vedd
2010. máj. 2. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!