Van olyan program aminél a letiltott fél ha hív akkor azt jelzi neki, hogy kivagyok kapcsolva?
Figyelt kérdés
Amit találtam az mind foglaltat jelez,de nekem olyan kellene ami azt jelzi neki,hogy ki vagyok kapcsolva.2016. nov. 21. 15:33
2/5 anonim válasza:
Nincs, mert a hálózat működésében erre nincs lehetőség. Ahhoz lényegében azonnal meg kéne szakítsa a telefonod kapcsolatát a hálózattal.
3/5 anonim válasza:
Olyan program nincs hogyan letezzen mert a jelet a szolgaltato dolgozza fel, azt te nem fogod befolyasolni.
Esetleg egy olyasmi megoldas lehetseges lenne elmeletben hogy 2 szamod legyen, az egyiket atiranyitod a masikra bizonyos hivotol, es a masodikat allandoan lekapcsolva tartod.
4/5 anonim válasza:
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek.
2016. nov. 21. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!