Melyiket vegyem? Vélemény, tapasztalat?
vagy:
Esetleg hasonló árkategóriában kellene,mit ajánlotok...:?
Én elsősprban telefonálni akarok vele, ezért legyen alapból hangos a hangszórója( az Acer telefonom,alig lehetett hallani,ha hívtak, pedig legerősebbre volt állítva).Egyszerű, könnyű kezelhetősége...(középkorú vagyok),smst konnyen lehessen küldeni,stb.
Fényképezés, netezés másodsorban érdekelne, gyors legyen,szép képet csináljon.A többi annyira nem érdekel.Köszi.
Ezt a 2 telót felejtsd el. 2016-ban ez a vicc kategória, a ratyi iPhone klónokban is komolyabb hardver van.
Gyűjts még egy kicsit, és vegyél egy Vernee Thort. Meg fog látszódni az a 5 ezer forint külömbség.
Esteleg ha még egy kicsivel többet rá tudnál szánni, itt nézelődj: [link]
Nem vicc....ebben az arkategoriaban ezeket talaltuk jonak..
40-50 ezret nem adok egy telefonert....megteszi az olcsobb is.
Egy ev utan lejar a jotallas,ha elromlik,es ugyis ujat kell venni,mwrt a javittatas is draga!
Pedig ezekkel csak szívni fogsz. Nem értem mi értelme évente venni 30-ért új telót, amikor a 40K-s Vernee Thort nagyon alap dolgokra akár 2,5 vagy 3 évig is használhatod.
Most nem lecseszni akarlak, de ez így Neked is sokkal jobb lenne.
(jó kamera ennél a kategóriánál felejtős)
Jelentem ,még működik.Igaz, hogy tavaly az Aliról rendeltem hozzá aksit,mert már vacakolt.Hirtelen lecsökkent a töltöttsége és kikapcsolt.De még jó.
Csak nem tudom, ha végképp kipurcan,milyet vegyek.
Már megszoktam a 3 év alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!