Ti adtatok mar el telefont? Szoktatok néha arra gondolni mi lehet most a regi telefonotokal?
A szarra sem szoktam gondolni, miután lehúztam a retyón.
Addig gondolok vele, ameddig nem bizonyosodtam meg, hogy mindent töröltem róla.
HA kifizette az árát, felőlem előttem földhöz vághatja, vagy a seggébe is dughatja.
Én még nem adtam el telefont, mert általában addig használom míg teljesen idegbajt nem kapok és csak akkor veszek "újat", azaz használtat.
Tulajdonképpen az összes eddigi telefonom megvan még, és fogják a port mert másra nem jók.
Jajj ne is mondd. Volt egy gyönyörű limitált gold szériás Samsung s5230 telóm amit nagyon szerettem és egyik napról a másikra érintő panel hibás lett. Kétségbeesésemben szó szerint frankón széttéptem :-D
Annyira sajnáltam hogy nehéz keresgélés után vettem egy ugyanolyat. Majd közben a barátnőm névnapomra meglepett egy Sonyericsson x10-zel de neki is ugyanakkor utána 5 nappal van a neve napja és az új Samsungot el kellett adnom féláron hogy őt is felköszönthessem. Azután megtudtam hogy az amit eladtam egyedi valóban nem hétköznapi s5230 modell mert prémium minőségi kamera szenzor és összeszerelésű anyagú volt. Szoktam rá gondolni mi lehet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!