Az új, nemsokára érkező OnePlus3T telefon kapható lesz majd 1-2 boltban, ahol ÁFA-s számlát is lehet kérni? Ha lesz, kb mikorra várható?
Csak a gyártótól szabad venni! Ott a legolcsóbb és csak ott garantált, hogy európai modelt kapsz. Meg szerintem gyári gari se jár az egyéb forrásból beszerzett készülékekhez.
oneplus.net
Szia! Először is köszönöm szépen a választ! :) Ha megkérdezhetem erről az oldalról és telefonról mit gondolsz? [link]
Még1 kérdés, ha lehet. A Samsung Galaxy C7 sokkal rosszabb mint egy Oneplus 3?
Ez nem európai modell. Kínai vagy amerikai lehet, nem tudja a b20-at. Az oldalon külön ki sem emelték, csak nincs ott a 4g frekvenciák között a 800mhz-es. Ez így elég szemétség.
A sima oneplus 3 is jobb nála. (jobb soc, több ram). A oneplus 3t meg méginkább.
A galaxy c7 nem kínai piacra van szánva? Csak mert semmi infót nem találtam róla Magyarországon. Mindenhol csak kínai forgalmazásról beszélnek. A linkelt shop-ban nem mutatja, hogy tud-e b20-at. Ha nem tud b20-at, akkor nem érdemes megvenni.
De a oneplus 3 az erősebb procival és a több RAM-mal mindenképpen jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!