Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telefont csatlkoztatom a...

A telefont csatlkoztatom a sz. Géphez és azt írja ki hogy "Sony Ericsson phone connected File transfer mode". Nem tudok a telefonomra zenét meg képeket rakni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 18:12
 1/5 anonim válasza:

Szia!

Ha a gépre akarsz a telefonról dolgokat rakni akkor mikor csatlakoztatod az USB kábelt akkor a telefonban a Fájl átvitele módot válaszd ki! De ha a gépről akarsz a telefonra akkor a telefonban a Telefon módot válaszd!

2010. ápr. 29. 18:18
 2/5 anonim válasza:
Nekem is Sony volt az előző, de ahoz nem adtak USB-t, szóval nem tudom pontosan, hogy annál hol találod, viszont minden USB portos telefonban át kell állítani "adattár" módra. Ez most így elég értelmetleül hangzik, de sajnos másképp nem tudom elmagyarázni. Valahol a Beállításokban tuti megtalálod. Remélem, segítettem.
2010. ápr. 29. 18:20
 3/5 anonim ***** válasza:
A Sony Ericsson telefon állományátvitelt csatlakoztatott mód csak ennyit jelent megy bele a sajátgépbe és ott lessz a phone meg ha van benne memoria card akkor azis és ott már rábírod rakni a zenét! Remélem hasznos volt a válaszom
2010. ápr. 29. 18:20
 4/5 anonim válasza:

18:20 -as vagyok.

Beállítások >> Kapcsolódás >> USB >> Adattárolás.

2010. ápr. 29. 18:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) át akartam álélítani elefon módba de aztán kiírt valamit és nem állította át telefon módba :S
2010. ápr. 29. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!