Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudok videó rögzítés...

Miért nem tudok videó rögzítés közben zenét hallgatni?

Figyelt kérdés

Miért van ez,hogy mikor videót vagy képet rögzítek nem tudok zenét hallgatni...sok ismerősöm telefonját kipróbáltam fülessel és anélkül de mindig lecsapja a zenét mikor elindul az alkalmazás...tudom hogy belehallatszódna a zene ha fülesnélkül de az nem baj, itt a kérdés az,hogy miért csinálja ezt a telefon?

Az engedélyek között minden be van kapcsolva.

A válaszokat köszönöm!

2016. nov. 19. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Bocs, de épp nem figyeltem mikor a telód típusát mondtad ...
2016. nov. 19. 19:36
 2/3 NemÉrtem1995 válasza:
Én nem értek hozás, de eddig az összes telefonommal ez volt, ahogy megnyitottam a Photo appot egyből meg ált a zene
2016. nov. 19. 20:14
 3/3 anonim ***** válasza:
valószínűleg pont azért, hogy videó közben ne zavarhassa meg a felvételt semmilyen más hang a telefonból, így ahangszórót letiltja, a mikrofont meg csak a felvételhasználja. ha saját zenét akarsz a felvétel alá tenni, akkor azt meg utólag meg tudod tenni, így szükség sincs rá, hogy szóljon közben a zene...
2016. nov. 20. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!