Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Találkoztatok-e azzal. Hogy...

Találkoztatok-e azzal. Hogy az okostelóra nem lehet átvinni fájlokat a laptopról? Vettem egy Allview P6 eMagicet, a gép nem látta a telefont. Legális W10 fut rajta. Másik gép (W7) működik az adatátvitel.

Figyelt kérdés
Tehát a W10-hez nincs illesztőprogram.Szervízben sem kommunikált a telefon. Rátettek egy eszközkezelőt (másik telefonról) így most átmennek az adatok. Tekinthető ez végleges megoldásnak, vagy ha újra kell telepíteni az op. rendszert, akkor ezt elveszítem? Vegyek másik telefont? Még csereidőn belül vagyok, visszavihetem.

2016. nov. 19. 09:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Hogy a nudliba sikerült azt a hulladék ocskaságot megvenni te jó ég...

2016 márciusi és 1giga ram, mali-400, 5 colon 480*854 felbontás....

Igen, szépen cseréld ki.

Ennél rosszabbat már csak nem tudsz szerezni.

2016. nov. 19. 14:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi! meggyőztél, de akkor mit vegyek helyette?

40 ezer magasságában nem tul nagy a mozgásterem...

Huaweiről mi a vélemény? Köszi!

2016. nov. 19. 14:25
 3/6 anonim válasza:
Hat figyel samsungnal is kapsz 40000 alatt telot..pl samsung galaxy pocket neot..
2016. nov. 19. 17:15
 4/6 anonim ***** válasza:

40ért már vannak hasznalhátóak, de nem vagyok nagyon jártas az olcsók telókban csak a csúcs kategoriában. Így ne vedd kész pénznek amit ajánlok de szerintem a vernee thor telóra nézz rá mert az, az olcsóbb telók közt elég nagy pozitív hírrel bír.

Pocket neot meg felejts el, az arról híres, hogy hulladék..

2016. nov. 19. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Ja es a huawei nagyon jó ár értékű telókat csinál, de ott inkább már 70-80 ezer magaságban. 50-60 ezernél a xaomik uralkodnak.

40ezer alatt a verner thoron kivül semmi használható nincs. Nagyon max vmi régebbi csúcs model használtan esetleg.

2016. nov. 19. 22:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Megnézem ezeket.
2016. nov. 21. 07:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!