Mi a megoldás? (Részletek lent)
Pedig a szuleid el kellene higgyek,mert nekem a 1/2 eves telefonomat kellett cserelni mert nem ment jol en nem ment a kamera.
Egyebkent szerintem ha gyari beallitasokat visszaalitassz ugy tudom(nem biztos) akkor nem veszik el a root,de igen,jobb lesz egy kicsit !
Egy fórumből ollóztam:
"
A root a ROM-ba van "belesütve".
Ez azt jelenti, hogy ha visszaállítod a készüléket gyári állapotra (hardreset), akkor a ROM-ból "telepszik vissza" az operációs rendszered, vele együtt a root is.
Kicsit felemás, mert a root az egy "rendszergazda" jog, szóval ehhez a joghoz szükséges programok is visszatelepülnek.
Ezek a programok a su, Supersu és sok esetben a busybox."
Köszi a válaszokat!
Nevelőapám mondta hogy elvesztem a root-ot ha visszaállítom, ő rootolta mikor még az övé volt. (Igen eleve használtan kaptam.) Akkor adok neki egy esélyt. Előtte a telefonról érdemes képeket zenéket sd-re áthelyezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!