Melyik készüléket választanátok? És miért?
-Samsung Galaxy S6
-Sony Xperia X
-Iphone SE
-Samsung Galaxy A5 (2016)
Más nem érdekel.
iPhone SE
Az S6 régi már, nem sokáig lesz szoftverfrissítés. A Sonyk nem jók, gyakran tönkre is mennek. Az A5 meg nem is csúcsmodell, nem igazán illik ide.
Almát a körtével? :D
iPhone SE egy kompakt készülék, ha a 4" telefonok érdekelnek - ami az Androidos vonallal ellentétben nem elavult - akkor ezt érdemes választani.
"Csak a nagyon elvakult android fanok allitjak meggyozodve, hogy az kicsi"
Mondja ezt a nagyon elvakult apple fan :D
#6 Nagyon elvakult android fan, mi? Bevallom, én is eddig csak olyan kérdésekkel találkoztam, amikben sz@rozzák az iOS-t. De valaki - például én - azért szereti az Androidot, mert sokkal részletesebben ki van dolgozva. Iphone=egyszerűség. Az iPhone-nal csak egy a baj: MEGFIZETHETETLEN!!!!!!!444!!négy!!4 Ha Androidos telefont akar az ember venni, akkor azt bizony bőségesen meg kell fizetni. DE AZ IPHONE-T IS! Valljuk be, az iphone túlértékelt. 100.000 forinttól kezdődik. Igaz, hogy Androidból van 30.000-es is, de az szutyok.
Na inkább ezt hagyjuk...
A kérdésre válaszolva, ha a Samsung mellett szeretnél dönteni, akkor az A5. Azért az A5, mert az S6-tal szinte teljesen megegyezik. És olcsóbb is.
Csak tudnám hogy telefonáláson kívül mit csinálnak az emberek 4inchen... Mert hogy egy ku.rva üzenetet nem lehet rajta normálisan leírni az is fix.
"Más nem érdekel" ezzel pedig a kérdés tárgytalan, a legjobb droidos telókat kizártad. Jó lenne ha nem gyakorin trollkodnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!