Samsung Galaxy S5 hibás hátralévő akksi idő?
Szóval . Úgy egy hete feltűnt hogy a beállítások/Akkumulátor -nál teljes vadbaromságot ír ki a Becsült hátralévő időtartamra... 10H-t ír ki 100%nál . 9órát 90% on. 5Órát 50% on és így tovább. Szerintem érteni...
Ha pl 90%on vagyok 9órát ír ki. Játszok mondjuk egy játékkal ami 10p alatt merít 10% ot. Ergó 80%on vagoyk. 8H-t ír ki...
M1 hogy milyen ROM-on vagyok... ha Stock ha főzött... M1 h milyen kernel... És természetesen minden telepítés előtt mindig TELJES törlést végzek... Cache,Dalvik,System stb Minden törölve mindig telepítés előtt...
Akksi cserélve lett. Ugyanaz...
Valami ötlet esetleg?
Biztos vagyok benne hogy ez nem így van...
Továbbá látom kifelejtettem leírni azt hogy képernyő offon. NEM MERÜLÖK! Úgyhagytam a telót 15 órára... Nem merültem 1etlen %-ot sem! Ami nem feltétlen lenne meglepő egy jó kernel és beállítások esetében.
Valamint amikor másnak ezek jönnek ki:
Sőt az S6-om is 36vhány órákat ír ki röhögve. És ha jól emlékszem anno mikor megvettem a telót hasonlókat írt ki nekem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!