Hívott már benneteket is valaki, aki nem szólt bele és aztán valami zene játszódott le?
Figyelt kérdés
Vártam egy (meglehetősen fontos) hívást, valakitől, és azt gondoltam éppen az lesz. A szám rejtett, felveszem, néma, majd egy-két másodperc és valami zene játszódik le. Letettem a 20. másodperc után.
Ki lehetett az? Miért hívott? Veletek is történt hasonló?
#spam #zaklatás #telemarketing #manipuláció #rejtett szám #New World Order #kéretlen hívás #kéretlen hívó #a nénikéjét neki #a cudar mindenit
2016. nov. 16. 16:22
1/2 anonim válasza:
Igen. Történt már velem is hasonló
2/2 Berényi Joci válasza:
Ja velem is volt ez . Tavaly júliusban volt . Valami hülyegyerek beleszólt ( tényleg gyerek volt ) ,aztán ment a zene . Gyorsan leraktam . Az is rejtett szám volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!