A Sony Xperia X és az XZ miért kapott műanyag keretet?
Figyelt kérdés
Személy szerint felháborító, hogy egy 110 és egy 225 ezres telefon egy undorító, silány minőséghatást keltő műanyag keretet kapjon. Nem beszélve arról, hogy az elhasználódás is jobban látszik rajta. Pont Xperia X et akartam venni, de ez lelombozott. Mi volt ezzel a céljuk?2016. nov. 15. 20:26
11/12 A kérdező kommentje:
Számtalanszor hozta a szomszéd az S5 jét hogy ezt csináljam meg rajta meg azt. Néha egy 5 perces feladat 10percre is elnyúlott, mire kiigazodtam azon az átláthatatlan fos rendszeren:D Sonynál valahogy minden a helyén van. Ezért se akarok más márkát, mert ez a rendszer kinézet jön be nekem legjobban.
2016. nov. 19. 08:24
12/12 anonim válasza:
Hát akkor te ehhez vagy hozzászokva. Ettől függetlenül jelenleg bőven a Samsung viszi a prímet, ha tetszik hanem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!