Milyen telefont erdemes venni 70-80000 Ft kozott? Facebook, messenger, internetre hasznalnam. Na meg hivasokra.
Figyelt kérdés
2016. nov. 15. 20:06
12/23 anonim válasza:
Xiaomi telefonokat tudom ajánlani
13/23 A kérdező kommentje:
Nembaj, ha dragabb ez csak egy kb osszeg volt. LG g4 vagy Sony xperia z-t nezegetem.
2016. nov. 16. 18:45
14/23 anonim válasza:
Amikre használnád, arra bármelyik telefon megfelelő, de például 80-ig én a Sony Xperia M5-öt ajánlom, vagy a Vernee Apollo Lite-ot, az fölött mondjuk az LG G4 tényleg jó választás, vagy még Samsung Galaxy C5, esetleg Motorola Moto X Style!
15/23 anonim válasza:
Amúgy egyáltalán nem baj, ne foglalkozz vele, vannak olyan elvakult emberkék, akik számára más telefon nem létezik, pedig az iPhone csak divattelefon!
16/23 A kérdező kommentje:
De a Sony xperia z jo valasztas?
2016. nov. 16. 19:50
17/23 BM-Striker válasza:
iPhone nem divattelefon.
Egy új nem 16gb-os iPhone SE/6s/7 teljesen jó
választás 150k körül, de egy régebbi modellt éri meg venni. 5s nagyon jó telefon volt... 2-3 éve, de abban az árkategóriában, ahol most kapható (80-100k) már nem versenyképes.
18/23 A kérdező kommentje:
Koszi. De nem kell itt az iphonet reklamozni
2016. nov. 16. 19:55
19/23 anonim válasza:
Ja igen, pont azt felejtettem ki, hogy ha a legelsőre, a sima Z-re gondolsz, abszolút nem jó: 3 éves telefon, amiből kifolyólag újonann már nem is kapható, és szoftveresen is csoda, hogy egyáltalán még az 5.0 Lollipop-ot megkapta, azon kívül 32 bites processzor, fakó kijelző - eléggé felejtős! Nem értem, hogy mit vársz tőle, mikor manapság középárban sokkal jobbak vannak. :/
20/23 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, a Z egyetalán nme jó telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!