Hol lehet vezetéknélküli fóliát venni?
Régen láttam QI charger vagy hasonló vezeték nélküli töltéshez való fóliát, amit az akkuhoz kellett ragasztani vagy illeszteni és akkor vezeték nélkül töltött a telefon.
Univerzális volt, tehát bármilyen telefonhoz jó volt.
Nem találom, nem tudom hogyan kerestem rá.
Van ezzel tapasztalat, hogy beépített akkus telefonnal mennyire működik?
Ezt a tok alá kell tenni. Ha megrendeled arra figyelj, hogy milyen irányba áll a microusb csatlakozó a telefonon és ez alapján rendelj (a custom options résznél van). Maga a technológia működik, viszont lefoglalja az usb portot, és csak viszonylag vékony tokkal működik normálisan.
Köszi! usb C type-hoz is van? ott amúgy szimmetrikus a port.
Jól értem, hogy akkor ezt nem is kell beszerelni a ház alá, hanem kívül egy pl. szilikon tokba lenne hátul?
Hátha olvasod még. Ez a 75% mire vonatkozik?
Tehát azt írja input 1500mA, output 1000mA akkor azt jelenti, hogy minimum 750mA-rel tölt csak?
Nem túl lassú ez a gyakorlatban?
Az egyik telefon 2,7A-es usb adapteres gyors töltőshöz lenne, ahhoz nem lesz túl lassú töltés? Mármint nyilván nem kell 2,7A bika töltés, de 750mA nem kevés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!