Le lehet tiltani egy androidos okostelefont? (LG G4)
Ha vásárolok használtan egy LG G4 okostelefont resetelés után az eladó letilthatja-e távolról a telefont?
Beszólásokat nem kérek, köszi! :)
Ha google fiókból ki van jelentkezve akkor nem.
Ezen kívül a szolgáltató letudja, szóval olyat vegyél ami ki van fizetve teljesen.
Köszönöm a válaszokat! Egyébként onnan gondoltam, hogy le lehetne tiltani az eszközt, hogy jófogáson több olyan iphone-t hirdetnek ami icloud záras, de ezek szerint csak szolgáltató vagy IMEI kóddal lehet letiltani a készüléket!
Köszi!
A "find my phone"-t Android alatt úgy hívják, hogy Google Eszközkezelő. És MM-tól működik a hardreset elleni védelem is. Ha ennél régebbi rendszert használsz, akkor lehet rá telepíteni antitheft appot, amely nem a Google-fiókon keresztül működik és a hardresetet is túléli.
De ha a reset után a saját fiókkal bejelentkezve működik és tudja használni a telefont, akkor ilyen módon nincs lockolva...
Az eszközkezelőről már én is tudtam, de azt hittem, hogy onnan csak a telefon "tartózkodását" lehet meghatározni.
Köszi!
"de azt hittem, hogy onnan csak a telefon "tartózkodását" lehet meghatározni. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!