Samsung galaxy A5 (2016) -ról mi a véleményetek? :D
Egy a véleményünk :D
Én is állandóan videókat nézek róla, meg összehasonlításokat. :D
Habár vannak, akik olyan szinten lesz@rozzák, hogy az már fáj. Komolyan. Szinte lelombozó. De akik ilyeneket írnak, azok menjenek a fenébe. Akkor vegyenek csúcskategóriát, nem? Valakik istenítik. Merthogy ár-érték arány. Természetesen ha kijön egy telefon a mai napon, és holnap bemész a boltba, hogy megvedd, nem fogod tudni megvenni áron alul. 130 ezer forintokról beszélnek. Így van. Annyi volt a kezdő összeg. Most a MediaMarkt-ba 100 ezer. Ha van Cetelem-es hitelkártyád (vagy valami ilyesmi kártyád) akkor -10%. De még azt is meg merem kockáztatni, hogy karácsony környékén lesznek leárazások.
Meg akik telenornál vagy vodafonnál veszik. Nem csodálom, hogy fel vannak háborodva az áron. Hihetetlen. A telenorba 2 év hűséggel az A5 105.000 forint.
Pedig valahol láttam 70-90.000-ért is :D
Egyébként meg én is úgy gondolom, hogy közép kategóriában ez nagyon jó teló :D
Meg minek 150.000-es telót venni ha úgyis egy két év és tönkre menne xD
Ha az A7-et adnák 80K-ért, annyiért talán megéri.
Fura, hogy akad vetélytársa, de erről valamiért nem esik szó (és igazán, semmi negatívumot nem tudták róla mondani. Az hogy alig ismert a gyártó [miközben van garanciája], attól még nem lesz rossz a telefon).
Kár, hogy a Samsung túlárazza az A szériát, emiatt mennek máshova az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!