Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy A5 (2016) -ról...

Samsung galaxy A5 (2016) -ról mi a véleményetek? :D

Figyelt kérdés

2016. nov. 13. 18:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Na látod kérdező! Én is ugyanígy vagyok ezzel. Én is már feltettem pont ugyanezt a kérdést, és jött rá 1 válasz. Ebből azt szűrtem le, hogy kevesen veszik meg. Valószínűleg azért, mert nem olyan jó. Pedig én ilyet szeretnék venni, mert nagyon sokat kutakodtam az A5 után (videók, vélemények, stb.) és elég jónak ígérkezik. Szerintem megérné...
2016. nov. 13. 19:59
 2/15 A kérdező kommentje:

Egy a véleményünk :D

Én is állandóan videókat nézek róla, meg összehasonlításokat. :D

2016. nov. 13. 20:04
 3/15 anonim ***** válasza:

Habár vannak, akik olyan szinten lesz@rozzák, hogy az már fáj. Komolyan. Szinte lelombozó. De akik ilyeneket írnak, azok menjenek a fenébe. Akkor vegyenek csúcskategóriát, nem? Valakik istenítik. Merthogy ár-érték arány. Természetesen ha kijön egy telefon a mai napon, és holnap bemész a boltba, hogy megvedd, nem fogod tudni megvenni áron alul. 130 ezer forintokról beszélnek. Így van. Annyi volt a kezdő összeg. Most a MediaMarkt-ba 100 ezer. Ha van Cetelem-es hitelkártyád (vagy valami ilyesmi kártyád) akkor -10%. De még azt is meg merem kockáztatni, hogy karácsony környékén lesznek leárazások.

Meg akik telenornál vagy vodafonnál veszik. Nem csodálom, hogy fel vannak háborodva az áron. Hihetetlen. A telenorba 2 év hűséggel az A5 105.000 forint.

2016. nov. 13. 20:20
 4/15 A kérdező kommentje:

Pedig valahol láttam 70-90.000-ért is :D

Egyébként meg én is úgy gondolom, hogy közép kategóriában ez nagyon jó teló :D

Meg minek 150.000-es telót venni ha úgyis egy két év és tönkre menne xD

2016. nov. 13. 20:46
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha az A7-et adnák 80K-ért, annyiért talán megéri.

Fura, hogy akad vetélytársa, de erről valamiért nem esik szó (és igazán, semmi negatívumot nem tudták róla mondani. Az hogy alig ismert a gyártó [miközben van garanciája], attól még nem lesz rossz a telefon).

Kár, hogy a Samsung túlárazza az A szériát, emiatt mennek máshova az emberek.

2016. nov. 13. 23:56
 6/15 BM-Striker ***** válasza:
Önmagában nézve egy jó középkategóriás készülék, de ebban az árkategóriában jobbakat is lehet kapni, pl Huewei P9 lite, Sony M5,, Xiaomi Redmi Note 3, Vernee Apollo lite, UMI Super,....
2016. nov. 14. 01:53
 7/15 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek nem jó választás lenne?
2016. nov. 14. 06:45
 8/15 anonim ***** válasza:
Ennyiért persze, hogy nem, ha a konkurencia ad jobbat (nem egyszer olcsóbban). Samsung ezt valamiért nem látja be.
2016. nov. 14. 10:04
 9/15 A kérdező kommentje:
És akkor tudsz valami jobbat? A lényeg hogy ne egy vagyon legyen és hogy azért legalább bírjon ki 2-3evet. :)
2016. nov. 14. 18:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Az tény és való, hogy a Samsung túlárazza az A szériát. De most őszintén: Ha megveszed a p9 lite-ot, akkor már a Samsung is belefér. Ennyi erővel minden túl van árazva. Talán a Huawei nem. De ott van az iphone. Katasztrófa. Nagyon drága. Annyiért már veszek egy jó Samsung-ot. Habár ha választanom kéne márkák között, akkor Apple vagy Samsung. Szerintem nyugodtan vedd meg az A5-öt.
2016. nov. 15. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!