Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új mobilt vettem, hogy kell...

Új mobilt vettem, hogy kell regisztrálni? (lent)

Figyelt kérdés

Vettem a Média Marktban új mobilt egy Samsung galaxy j5-öt. Azt mondták három hónapom van rá, hogy regisztráljam a készüléket a samsung weboldalán. Semmi regit nem látok ott, meg hogy pontosan mit is kéne oda beírni milyen számsort, visszamentem segítséget kérni, erre azt mondják hogy a mobilon rajta van a készülék száma is. Semmit nem látok rajta. Erre meg a csávó fogta magát és átment a másik vevőhöz, nem foglalkozott velem.

Most azt se tudom mit kell csinálni, mert elvileg ha lejár a három hónap és nincs regizve, akkor baj van.

Mi a fenét kell csinálni??

2016. nov. 13. 17:38
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
2016. nov. 13. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!