Mi a vélemény a Xiaomi telefonokról?
Redmi Note 2-m volt. Meg voltam vele elégedve. Gyors volt, nem fagyott le egyszer sem... szóval nem volt vele gond. Annyi hogy ez még a műanyag hátlapos Redmik közé tartozott és kicsit nyekergett a hátlap benyomásra :D De ezt orvosoltam egy bőr hátlappal ebayről.
A fémházas xiaomik viszont nagyon egybe vannak, csak vigyázni kell mert kicsit könnyen karcolódik a ház.
Nem tudok róla negatívumot mondani ami durvább lenne. Számomra kellemes csalódás volt, mert kicsit féltem a "kínai csodáktól". De egyáltalán nem bántam meg hogy megvettem.
Nem tudom mennyire vagy jártas a romolgatásban, de az elején majd kénytelen leszel megkeresni a neked megfelelő rendszert, ha nem gyári rommal kerül hozzád a telefon.
A miui.hu és mobilarena oldalakon tudsz kicsit bővebben tájékozódni majd ezekről.
Nekem 1 éve Redmi Note 2 van, teljesen jó telefon, egyszer volt egy kis problémája (nem csatlakozott Wifire), újrarakás megoldotta (ha garisan veszed akkor meg ingyen megcsinálják, de ez nagyon ritka probléma), eddig összesen 4-szer fagyott csak le (kb 40K volt, ezt tegyük hozzá), tehát meleg szívvel tudom ajánlani a Xiaomi telókat.
Annyit hoznék fel nagatívumként, hogy még a legdrágább készülékek is eléggé gyenge képet csinálnak sötétben, de szerintem ez elnézhető. Meg tokot és fóliát mindenképp vegyél rá, mivel sajnos könnyen törnek (egy tok kb 700Ft).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!